GRAND GALA DES PATRONS 2018

Tijdens het Grand Gala des Patrons stropen de gepassioneerde vakbroeders gezamenlijk de mouwen op, om zij aan zij in één keuken een onvergetelijk zesgangen diner te bereiden.
Er zijn tongstrelende amuses, briljante bites en formidabele wijnen.
Vanaf het moment dat u het landgoed oprijdt wordt u volledig in de watten gelegd.

Bovendien kunt u als eerste kennis maken met de nieuwe patrons, die tijdens deze unieke avond geïnaugureerd zullen worden.

Voor het bestellen van kaarten ga u naar: lespatronscuisiniers.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@lespatronscuisiniers.nl

Locatie: Koetshuis de Zadelhoff, Breukelen
Datum: zondag 28 januari 16.00 uur.
Kosten: €300,- per persoon (all-in)

Kerst bij Lucas Rive

Op 25 en 26 december vieren we bij ons de kerstdagen! Het ultieme recept voor een onvergetelijke kerst. Wij ontvangen u graag om 19.00 uur, waarna wij u vanaf 19.30 uur verwennen met zes geweldige gerechten. Op 1e kerstdag serveren wij tevens een 4-gangen kerstlunch vol verleiding. Voor deze lunch ontvangen wij u graag om 12.30 uur.

Ook voor de eindejaarsetentjes is Lucas Rive natuurlijk ‘the place to be’. Geniet samen met zakelijke relaties van een business diner of trap de feestdagen alvast af met collega’s. Wij hebben de ideale locatie om met grotere gezelschappen te dineren of te lunchen. Bijvoorbeeld aan onze grote ronde tafel met zicht op de open keuken, maar waar u toch privé zit. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van actuele informatie of evenementen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief door een mail van aanmelding te sturen naar: info@restaurantlucasrive.nl